Manon de Jong – (online) diëtiste

Ik ben Manon, geregistreerd diëtiste en streef ernaar dat een gezonde leefstijl voor iedereen leuk, lekker én haalbaar is. We gaan samen op zoek naar een leefstijl die bij jou past. Ik ga je helpen om gezondere keuzes te maken en ga je laten zien dat gezond eten ook heel erg makkelijk en vooral ook lekker kan zijn.

Door jou handvatten te geven, gezonde en lekkere recepten aan te bieden en je te coachen naar een leefstijl die bij jou past, kan ook jij je lekker en fit in je lijf voelen!

Ik zorg ervoor dat een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar is!

En onthoudt: balance is the key! Ook ik lust af en toe een stuk(je) chocolade (mijn echt guilthy pleasure!). Wanneer je het inplant past het ook binnen jouw gezonde eetpatroon!

Wanneer je (vage) klachten ervaart, maar je niet goed weet waar dit vandaan komt, kan een EMB bloedtest uitkomst bieden. Denk hierbij aan hormonale klachten, hoofdpijn, moe, rusteloze benen, darmklachten etc. Doormiddel van een paar druppels bloedafname kunnen veel energetische belastingen aan het licht komen. Lees hier meer over de EMB bloedtest.

Daarnaast heb ik de Post-HBO opleiding Sportdiëtetiek afgerond. Als sportdiëtiste kan ik jou, zowel op topsport- als op amateurniveau, begeleiden en coachen bij voeding omtrent je sport. De juiste hoeveelheden en timing van voeding omtrent sport is essentieel voor een optimale sportprestatie, herstel en het voorkomen van blessures.

Gerelateerde afbeelding                      Afbeeldingsresultaat voor kwaliteitsregister paramedici dietist

Opleidingen:
– Sport & Bewegen Bewegingsagoog
– HBO Voeding & Diëtetiek
– Orthomoleculaire therapie (in opleiding)

Post-HBO:
– Sportdiëtetiek

Cursussen
– Sportmassage
– EMB bloedtest