your.bodytec is opgericht door Manon de Jong en Pieter van der Bent en is ontstaan vanuit passie en gedrevenheid voor sporten en een gezonde leefstijl. Wij zijn your.bodytec gestart omdat we onze passie willen overbrengen naar anderen en hen willen helpen gezond te blijven leven. Dit doen we door middel van professionele coaching op gebied van beweging, voeding en leefstijl.

Ik (Pieter) ben een echte sportliefhebber. Al vroeg kwam ik in aanraking met sport en wist ik dat ik de sportopleiding op het CIOS wilde volgen.
Tijdens de opleiding merkte ik dat ik met sport meer kan bereiken dan alleen lichamelijke gezondheid. Ik begon daarom de opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie. In dit vak wordt sporten als middel gebruikt om mentale doelstellingen te bereiken. Hiervan word ik erg enthousiast. Ik geloof er namelijk in dat je met de juiste coaching zowel fysieke als mentale doelstellingen kan behalen, waardoor je de beste versie van jezelf creëert.

In 2015 ben ik (Manon) voor het eerst in aanraking gekomen met bodytec en werd erg enthousiast door de vele goede resultaten die ik zag. Op dat moment deed ik de opleiding Voeding & Diëtetiek en ontstond de droom om het werk als diëtist te combineren met sport. Mijn uitdaging ligt bij het helpen van mensen om op zoek te gaan naar een gezonde leefstijl die bij ze past en ze hierbij te coachen.

Binnenkort meer.

Binnenkort meer.

Binnenkort meer.

Binnenkort meer.