Wil je ook graag werken aan een gezond en fit lichaam, maar heb je geen tijd of zin om uren in de sportschool te staan? Dan is deze nieuwe Miha bodytec trainingsmethode iets voor jou! Met Miha bodytec worden je spieren tegelijkertijd getraind. Door deze methode werk je intensiever en effectiever aan een gezond lichaam.

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de EMS principe (Elektro Muscle Stimulation).  Alle grote spiergroepen in het lichaam krijgen korte elektrische impulsen van 4 seconden. Tijdens deze impulsen spannen de spieren zich automatisch aan.  Deze efficiënte manier van trainen heeft als voordeel dat in dezelfde periode, bijna twee keer zoveel spiervezels worden geactiveerd als bij een krachttraining in de sportschool. Een ander voordeel bij het gebruik van bodytec, is dat de dieper gelegen spieren in je lichaam geactiveerd worden. Dit heeft aangetoond een positief effect te hebben bij mensen met (lage) rugklachten, schouderklachten en andere soort blessures.

Waarom trainen met bodytec?

 • Een fullbody workout in 20 minuten.
 • Figuurcorrigerend trainen op de buik-, billen-, benen zone.
 • Tijdbesparend, 3 uur fitness in 20 minuten.
 • Doelgericht en efficiënt trainen.
 • Bewezen resultaat.
 • Wetenschappelijk getest.

Hoe gaat een bodytec training?

Tijdens een bodytec training krijg je een vest aan waar elektroden in bevestigd zitten. Daarnaast worden elektrodes aangesloten op de benen, billen en armen. Onder het vest draag je speciale onderkleding. Het vest wordt aangesloten op het bodytec-apparaat. Het apparaat geeft een impuls van 4 seconden, waardoor je spieren worden aangespannen. Tijdens een training worden vooral oefeningen met eigen lichaamsgewicht gedaan. Naast de oefeningen op eigen lichaamsgewicht, kan er ook sportspecifiek getraind worden.

EMS training met Miha Bodytec is voor mensen die…

 • Snel resultaat willen.
 • Druk zijn en geen uren in de sportschool willen staan.
 • Als (top)sporter sportspecifiek willen trainen.
 • Herstellende zijn van een blessure.
 • Rugklachten hebben/willen trainen zonder belasting op gewrichten.
 • Fitter en strakker willen worden.

Wetenschappelijk getest

Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat je door het trainen met bodytec effectiever traint en daardoor meer vooruitgang boekt dan met traditionele training in de sportschool. De resultaten uit de onderzoeken tonen aan dat:

 • De maximale spierkracht met gemiddeld 17% toeneemt na vier bodytec sessies.
 • Bij 84% het algehele prestatievermogen is verbeterd.
 • Na vier weken training de maximale prestaties stijgen met 30%.
 • Bodytec training met 40% intensiever is dan krachttraining in de sportschool.
 • Meer dan 70% van de deelnemers verbetering laat zien in het uithoudingsvermogen.Bron
  * Studies aan de University of Bayreuth (Boeckh-Behrens et al. 2002 – 2006) en de German Sports University Cologne (Kleinoder/Kreuzer/Speicher 2006-2008)

Reviews

Annelies Kornet
Annelies Kornet
2020-07-09
Geverifieerde
In 20 minuten tijd sport je als of je uren hebt gesport. Geen sportschool fans,.. dit is toch anders. Persoonlijke begeleiding, aanmoediging en je maakt een afspraak dus je gaat wel! Zeker de afwisseling van kracht en conditie is lekker!
Muriel Olde Kalter
Muriel Olde Kalter
2020-07-08
Geverifieerde
SUPER aardige, professionele begeleiding. Er wordt rustig de tijd voor je genomen en het is eigenlijk altijd gezellig. Daarbij; wie wil er nou niet in 20 min je hele lijf hebben getraind?! ik vind dit echt een uitkomst.
Simon Kloos
Simon Kloos
2020-06-18
Geverifieerde
Goede persoonlijke begeleiding, goede faciliteiten en in 20 minuten tijd je hele lichaam trainen. Top!
Robbert van Winsen
Robbert van Winsen
2020-06-18
Geverifieerde
Inmiddels ben ik ruim een jaar actief bij your bodytec. In eerste instantie was ik sceptisch over het sporten op deze manier, maar het werkt echt! In 20 minuten bereik je een resultaat waar ik in de sportschool meerdere uren per week voor bezig was. Daarnaast is er altijd een personal trainer aanwezig die afwisselende trainingen geeft en, heel belangrijk, goed op je houding let om blessures te voorkomen.
Marissa van Saase
Marissa van Saase
2020-06-18
Geverifieerde
Je krijgt persoonlijke begeleiding, er wordt echt goed gekeken wat jij aan kan en wat bij jouw lichaam past. Ik doe dit samen met mijn moeder en dat is heel fijn, omdat er voor ons beide het niveau wordt aangehouden wat wij kunnen. De oefeningen variëren en worden goed voor gedaan. Daarnaast zijn ze super vriendelijk, enthousiast en behulpzaam! Kortom top lesjes!
saskia guijt
saskia guijt
2020-06-02
Geverifieerde
Sinds September 2019 aan het sporten bij Your.Bodytec en ik ben nog steeds enthousiast! Tijdens de 20 minuten durende training wordt je goed begeleid en gemotiveerd door een trainer en train je maximaal met 3 pers. Ik raad het iedereen van harte aan omdat je tijdens een korte training alles traint en je conditie & kracht in sprongen vooruit gaat!
Suzanne Dreumel
Suzanne Dreumel
2020-05-25
Geverifieerde
Wat fijn dat ik weer mag komen trainen. Ik voel gelijk verschil en merk dat mijn rug weer sterker begint te worden. Hele fijne (coronaproof) manier om te trainen. Pieter en Manon zijn toppers en de persoonlijke aandacht/tips die je krijgt is voor mij een hele prettige manier om te sporten.
Robin Alkemade
Robin Alkemade
2020-05-22
Geverifieerde
Goede training van twee topinstructeurs. Echt een aanrader!
GlsrnGzl
GlsrnGzl
2020-05-14
Geverifieerde
Bodytec, geweldig goede trainingen én een uitstekende team! Al na 7 trainingen zichtbaar resultaat geboekt! Thnx guys ??
Crisolita Fortes da Graca
Crisolita Fortes da Graca
2020-05-11
Geverifieerde
Vandaag weer lekker kunnen trainen. Het is helemaal Corona proof gemaakt. In het 'nieuwe normaal' is bodytecen ideaal. Je traint of alleen of met 1 iemand erbij. Voor je het weet zijn die 20 minuten voorbij en dan is het wachten op spierpijn (die ik zelf heerlijk vind). Manon en Pieter zijn lieverds en doen het met plezier. Super!